Izazovi planiranja prijenosa poslovanja. Radionica za obrtnike i poduzetnike.

Danas smo u prostoru Udruženja obrtnika Samobor održali „Business breakfast“ Poslovnog TOP Kluba za sve poduzetnike proizvodne struke i kreativne industrije.

26. I 27.02. u prostoru Udruženja obrtnika Samobor održala se dvodnevna radionica "Komunikacijske vještine u poslovanju".

Poslovni Klub TOP PODUZETNIK Vas pozivaju 26. i 27. 2. 2020., od 16:00 – 20:00 sati , Šmidhenova 34, Samobor, na poduzetničku radionicu na kojem ćete saznati važne informacije i iskustva o Komunikacijskim vještinama u poslovanju.

Zagrebačka županija subvencionira kamatne stope na kredite mikro, malim i srednjim poslovnim subjektima

Udruženje obrtnika Samobor je 7. veljače, u 09:00 sati, organiziralo, u suradnji sa Klubom poduzetnica Samobor, još jedno druženje ovog puta KREA GRUPE - kreativnih obrtnika i poduzetnika.

„U petak, 31.01.2020. g. smo u sklopu našeg Poslovnog Kluba održali druženje obrtnika i poduzetnika građevinskog, prijevozničkog sektora te drugih uslužnih djelatnosti.  (CONSTRA grupa).

Druženje će se održati u petak, 7. veljače 2020. godine u Udruženju obrtnika Samobor, Šmidhenova 34, Samobor, s početkom od 9:00-10:30 sati.

S veseljem vas pozivamo na druženje „CONSTRA GRUPA" Kluba TOP PODUZETNIK na kojem ćemo vam predstaviti djelatnosti i usluge Kluba.

Sastanak SERVICE GRUPE Poslovnog kluba TOP PODUZETNIK

 

uos samobor grb 1

 

uos samobor logo 1

  

uos samobor kontakt 1